Sextontusenfemhundraarton

Nu är min insamling till Musikhjälpen överlämnad, dels via min insättning på Radiohjälpens konto, dels via en vän som åkte till Uppsala och lämnade in mitt lilla guldpaket i buren där underbara och engagerade Kodjo, Linnea och Petter sitter tills på söndag kväll för att inspirera till insamlingen som ska stoppa spridningen av hiv.

Mina kylskåpsdikter, diktkort och böcker har inbringat hela 16.518 kronor till den kampen. Hisnande glädje över vad mina läsare har bidragit till! Så hisnande att jag inte riktigt känner efter hur mycket min sjukdom kräver att jag vilar från både rörelse och ljud. Högre feber ger det förstås, men nu förstår jag varför och tar försämringssmällen. Just nu.

Mitt gyllene paket lämnades in i fredags och glimtar förbi i bild då och då. Hoppas det öppnas, för där inuti ligger både varsin dikt till programledarna och summan vad poesi för Musikhjälpen har genererat.

IMG_5577.JPG

IMG_5580.JPG

IMG_5586.JPG

Phu! Äntligen fick jag detta klart. Med trängre feberkeps är det trögt att tänka och skriva.

2 reaktioner på ”Sextontusenfemhundraarton”

    1. Tack Nilla! <3 Det är sånt här engagemang som får mig att hålla liv i hoppet och meningen. Så det är av egoistiska skäl jag gör det. 😉 Trots att sjukdomen nog skulle gilla att jag dämpar mig lite....

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *