S(k)olkatt

Idag gjorde den lilla promenaden till skolan mig ovanligt matt. För fastän matte sa åt på skarpen så var det en liten filur som ville följa med till skolan. Igen!

20121023-135240.jpg

Hon går efter och jamar och jamar. ”Ja me’!” För hon vill också gå i skolan. Det har hänt flera gånger att hon väntar på mig på skolgården när jag har lämnat lillhusse. Idag ville hon inte följa med hem, utan skuttade omkring och lekte runt husen med mig efter. Ända tills en av de stora grabbarna kom. Den äldre katt som brukar hänga på skolgården 🙂 Då blev vår (dotters) kisse så rädd att hon stelnade. Och jag kunde plocka upp henne och bära hem henne igen.

Trött och överfebrig dag med extrem huvudvärk idag. Som blev ännu värre av den fina gråtfilm jag såg. Den som jag berättar mer om sen.

Och katten ville in och blev alldeles till sig när jag äntligen kom för att öppna.

20121023-135311.jpg

7 reaktioner på ”S(k)olkatt”

 1. Men vad lessamt att minsta lilla ansträngning ska öka febern o huvudvärken. Du noterar väl noggrant allt som förvärras så du kan visa läkarna här. Om bön kan försätta berg borde du snart var frisk, men det är inte alltid lätt förstå varför det dröjer. Kram

  1. Tack för omtanken och påminnelsen! Det var länge sen jag uppdaterade mitt feberdiagram. Förhoppningsvis är det nån som kommer intressera sig för det nu!

 2. Hej!

  Åh, jag hoppas att du snart mår bättre igen! Måste vara jättejobbigt att gå och dras med feber hela tiden =(

  Ville bara säga att jag är mitt uppe i din bok, som bibiloteket i min stad äntligen har beställt =) Vill också skicka ett stort stort TACK och en bamsekram till dig för att du skrivit boken, oj vilken igenkänningsfaktor! Har både skrattat och gråtit till den, och läser med spänning vidare.

  Jag tror att det är många barnlösa som har hört av sig till dig genom åren och tackat, men av hela mitt hjärta, TACK!

  Stor kram från mig

  1. Åh en sån fantastisk hälsning! Som en sval hand på en febrig panna! Stort TACK! Tack för att du tog dig tid att skriva. Jag önskar dig allt gott! Drömmars svar och hjärtats glädje!
   Glad kram!

 3. Men vilken söt katt!!!
  Det är så roligt med djur.
  Man känner verkligen att man får kontakt med dem.
  Trots att djuren inte har samma möjlighet att prata som vi.
  Men om man kollar in kroppspråk och ögonkontakt går det att förstå mycket av var de tänker.
  Som du gjorde nu,

  Å vad jag önskar att du blir frisk snart.
  Och att du inte kommer in i depression.
  För det är lätt gjort när man hamnar i sådana här lägen.
  Sök hjälp snabbt isåfall innan det går för långt med ledsenheten.
  Ibland märker man inte själv att man är på väg in i det.
  Men det finns hjälp.

  Önskar även att du får rätt hjälp med febern av läkare.
  Och att de hittar felet.

  Kramar om

  1. Tack för dina fina ord, Tolmia! Ledsen blir jag förstås ibland, men känner ingen risk för depression. Jag tror risken för det minskar om jag tillåter mig hela känsloregistret. Och efter min utmattningsdepression för tio år sen vet jag ungefär vilka varningssignaler just jag har. En nyttig lärdom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *