Svårt att kommentera?

Är det svårt att kommentera på den här bloggen?
Om svaret är JA, kan det förstås vara problematiskt att berätta det… 😉 men det finns alternativa vägar. T ex att meddela mig via kontaktsidan.

20120812-221745.jpg
Om du vill tala, vill jag höra dig.

Det är flera Facebookkamrater som på senaste tiden har sagt att de försökt men inte lyckats kommentera på min blogg, och jag skulle gärna vilja förstå varför och hur jag kan göra något åt det. För det är inte roligt att missa kommentarer. De är som åkerbär längs med livsstigen. Så värdefulla.

Sen ett tag tillbaka har jag avinstallerat lösenordskravet för att förenkla (också för spamgeneratorerna). Kanske är det om man går in på blogglänken via Facebook i halvsmarta telefoner som det krånglar… men det borde inte vara mission impossible, som är filmen vi ser just nu. Jag med fötterna och iPhonen i vädret. Hyfsat smart fån som tillåter liggande bloggande.

7 reaktioner på ”Svårt att kommentera?”

 1. Nej, det är inte så svårt! 🙂 Däremot skriver du så ofta och mycket så jag läser liksom igenom alla inläggen, tänker lite på vardera inlägg, läser vidare ungefär som en bok och lägger sedan den ifrån mig. Förstår du? Det blir liksom övermäktigt (för mig) att kommentera på allt jag skulle vilja, enklare att då och då lämna en kommentar som jag gör på de bloggar som uppdaterar mer sporadiskt, även om både du och jag då förstås går miste om mina (hehe) tankar!

  Hoppas det är OK!

  KRAMAR!

  1. Klart det är OK Linnea! Man MÅSTE inte kommentera (även om det är tokuppskattat) men det är så trist om nån (minst tre) försöker och det inte går igenom.
   Åhå, du tycker att jag bloggar mycket. Jag som tycker att jag bloggar preciiiis lagom ofta. Apropå dagens inlägg 🙂

 2. För mig är det jättelätt.
  Min mailadress och namn osv är redan ifyllt när jag kollar.
  Så allt jag behöver göra är att skriva.
  Tack för en intressant blogg.
  Jag hoppas det ska gå bra för de andra att kommentera också. 🙂

  1. Tack! Glad att detta går lätt för dig, Tolmia. Önskar så att mycket annat också ska få gå lättare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *