Tävla och vinn

Morgonte ur en av kopparna jag vann från Höganäs tidigare i år. Via en internettävling. Bara den som tävlar har chans att vinna.

20121207-093835.jpg

I koppen finns mitt bästa te. En gåva i genren högvinst när käre mannen ringde hem från Stockholms Central och frågade vilket te jag ville ha och hur mycket. Kvitten och gute. Nästan ett halvt kilo 😉

20121207-094300.jpg

Till teet har jag sällskap av Önska i P2 och en småhängig tedrickande gosse som är hemma idag. Dessutom skånsk pepparkaka efter smörgåsen. Jag har nyss också svarat på ett mejl från en skånsk journalist som ska skriva om min roman Väntrum i en lokaltidning. Tack vare att en vän hade tipsat om boken. Som förlagslös författare är det en vinst att ha såna vänner, som hjälper den lilla boken att nå fram i bruset. Som pratar om den, tipsar om den, bloggar om den, lyfter den. Tack!

Jag hoppas att fler vill göra detsamma, så jag får dra något namn ur julklappssäcken på söndag. Följ länken eller Ekhemmanet på Facebook. Tävla och vinn liksom!

20121207-095859.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *