Tirriterande upprepning

Karlsson på taket ”tirriterar” gärna störiga typer. Jag själv blir både tirriterad och störig på och av denna ändlösa sjuka. Idag har jag återsett den trevlige och kunnige doktor som utredde mig för två månader sedan. Vi hade båda önskat att jag skulle vara frisk vid återbesöket idag. Det är jag inte, så utredningen fortsätter. Eller upprepas. Nu med den allt större brasklappen att ibland hittar man ingen orsak. Det bara går över. Det får det gärna göra. NU.

20120731-200223.jpg

3 reaktioner på ”Tirriterande upprepning”

  1. Usch va tråkigt att du inte är frisk!
    När man är sjuk önskar man sig ju bara en sak, och när man är frisk önskar man sig så mycket, och så mycket onödigt eg, för det viktigaste är ju att må bra och ha sina nära och kära omkring sig.
    Hoppas hoppas att de hittar någon lösning snart!

  2. Vilken besvikelse att du inte är bra. Jag hade också hoppats att du skulle ha fått slippa eländet nu. Kan inte ens föreställa mig att behöva leva med det varje dag, så länge. Men det har du varit tvungen att göra. Tänker på dig. Och ja – jag tror faktiskt att mirakel kan ske och sker, jag önskar dig ett mirakulöst tillfrisknande, redan nu på en gång. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *