Tre kronor

När själen vill ut, upp, iväg och kroppen behöver ligga stilla gäller det att hitta sånt som håller en lite fången. Idag, när gårdagens utflykt gör sig påmind, varvar jag mellan att läsa om en väns fantastiska romanmanus och att se om teveserien Tre kronor.

Jag älskade den serien när den gick i TV4 i den kanalens barndom. Tänk att det bara fanns två tevekanaler under mina första år som vuxen. Eller åtminstone myndig. Vuxen blir jag nog aldrig. Och som den ungdom jag är älskar jag fortfarande Tre kronor. Den går att se gratis på Swefilmer som så mycket annat. Om nätet funkar. Här är det rätt uselt på eftermiddagarna, så det blir lite hackigt tittande. I pauserna passar jag på att skriva blogginlägg eller blundvila. Förmodligen är det det sistnämnda jag borde göra hela dagen. Men det är ju så vansinnigt tråkigt när det inte händer något.

3 reaktioner på ”Tre kronor”

  1. Som du kämpar med ditt. Kan nog aldrig ana vilken jobbig sjukdom du har fått. Läser att du funderar på hur FK tänker göra sen. om du blir Utförsäkrad, Jag ryser. Hur kan man göra det när man är så sjuk som du är ännu. Ens tänka tanken?
    Tänker på dig till och från. Önskar så att det vänder!

    KRAM

  2. I TV4s barndom ägnade jag och min bror oss åt att gissa vilken siffror som skulle dyka upp på Bingolotto. Vi är inte fullt lika lättroade nu… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *