Uppslukad

Ibland kommer upplevelser som fyller kroppen, som gör en uppslukad på ett sätt som får annat att blekna. Som gåvan att bli bjuden på jazzkonsert extra allt med en nyupptäckt drömröst.

En fantastisk kväll som, eftersom den inträffar under en inte riktigt så fantastisk vecka hälsomässigt, kräver mycket vila både före och efter. Då är det skönt att låta sig uppslukas av något som får tiden att gå, kroppen att vila och framtidsoron att pausa. Grey’s Anatomy.

20131119-121857.jpg

Jag har fått låna alla säsonger av en kompis. Finfin gåva också det. Relationer, dramatik, liv och död, kärlek och medicin. Tänk om jag också kunde få svaret på det medicinska mysterium som är jag.

6 reaktioner på ”Uppslukad”

  1. Vad härligt med en vän som kan hjälpa dig att få annat att tänka på och at tkunna vila . Jag måste ha varit mer uttrötad än jag trodde för jag verkar inte ha läst läst dina blogginlägg, ja inte bara dina, de flestas har jag inte läst. Tror uttröttandet efter op kommer pö om pö. Men nu är jag här igen o hoppas din jazzkonsert ska bli super. Ber om kraft till dig kramar

    1. Ja, det är riktigt härligt att ha fastnat. Jag har sett nåt avsnitt tidigare, men inte fastnat förrän jag såg flera avsnitt på samma vecka. Och nu är de mina kära soffvänner och mitt USA-resesubstitut. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *