Utmärkelse

Bild från sxc.hu

Jag har fått en utmärkelse av bloggaren och kämpen Hjärtat blöder, en award som det heter i bloggvärlden(!). Tack kära A för att du ville ge den till mig! Jag har aldrig fått nåt sånt förut så jag blev riktigt glad. Men eftersom jag själv får en känsla av att vara bortvald när bloggare jag följer delar ut ”awards” till andra än mig, delar jag inte ut den vidare till några namngivna – men blir jätteglad om du som läser här känner att jag uppskattar det och tar emot stafettpinnen och svarar du med. Jag lägger till ett par frågor också, bara för att göra mig lite märkvärdig 😉 Eller nåt.

———————————————————————————————

Vad heter din blogg?
Cecilia summerar

Varför började du blogga?
När vi skulle resa till Kenya för tre år sedan för att bosätta oss där under adoptionsprocessen började maken och jag att blogga på Hej och karibuni för att på så sätt hålla kontakten med familj och vänner härhemma. Före det hade jag inte läst bloggar alls. Den bloggen avslutades efter nio månader, och ett drygt år senare fick jag frågan om jag ville börja blogga hos Villhabarn. Det ville jag gärna – och ytterligare ett år senare flyttade den bloggen ”Cecilia summerar” hit till min egen hemsida.

Vilka bloggar följer du?

Dem som intresserar mig och tillför mig något. Många som handlar om ofrivillig barnlöshet eller adoption eller att hantera ett liv som för med sig kamp – eftersom det är ämnen som ligger nära mig. Jag har tidigare följt betydligt fler, men har slutat läsa många av dem som jag inte verkar göra nån skillnad för. Det är möten jag är ute efter, och då vill jag gärna känna att de personer jag tilltalar också visar något slags intresse för mig.

Favoritfärger?
Grön och blå

Favoritgodis?
Lakrits

Favoritfilm?
För kärleken – Dear Alice som jag såg igår. Den följer med mig i minne och känsla på ett sätt som få filmer gör. Extra roligt att jag har hunnit byta flera mejl med Othman Karim (regi och manus) efter att jag såg den igår eftermiddag 🙂 Tänk så värdefullt att få respons över förväntan på sitt tackmejl.

Vilka länder vill du besöka?
Kenya är vårt andra land nu, så dit vill jag snart igen fastän vi har varit där redan detta år.
Nån gång vill jag till USA och till Sydafrika.

Vad drömmer du om?
Att fortsätta leva tacksam över att min liv blev som det blev, att jag har den älskade familj och de vänner jag har.
Att kunna fortsätta skriva, att nå ut med mitt skrivande till en vidare krets läsare, och att därmed få nån slags inkomst av mitt skrivande.

En reaktion på ”Utmärkelse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *