Väderlekande och själavärme

Långfredagsljus och påskdagsliljor

Genom fönstret syns en nästan svartvit värld. Det är vackert. Vår- och sommareuforin som breder ut sig bland svenskarna drabbar mig aldrig. Jag vet aldrig vad jag ska svara när det blir prat om hur häääärligt det är med de ljusa kvällarna. Det är fel svar att berätta att man saknar skymningen och de tända ljusen. Såna åsikter provocerar, så rätt ofta har jag vett att hålla tyst och bara nicka. Men det här är ju min blogg så nu berättar jag att nysnön och det mulna vädret inte gör mig något alls. 😉

Annandagsutsikt

Det här vädret skulle vara skönt att ta en långpromenad i, men det är inte läge för det. Mer läge för fortsatt vila, och kanske en repetition av en av gårdagens glädjor:

Själavärmande påskbrasa

4 reaktioner på ”Väderlekande och själavärme”

 1. Tack för din fina kommentar hos mig. Din bok, Väntrum, är helt fantastisk och jag måste få träffa dig (och gärna din son) över en lunch i sommar så jag kan köpa boken av dig. Den känns så.. Min, på något vis 🙂 Kram!

  1. Tack A! <3 SÅ gärna en lunch i sommar. Tack för dina fina ord om Väntrum. Det är högsta betyg att den känns som din.
   Önskar dig allt gott som du vet. Och hopp liksom Bea. Påskkram

 2. Hej Cecilia! Glad påsk i efterskott om man kan säga så? Verkar som att ni haft en mysig påsk trots virus? Nu tycker jag att du har varit sjuk alldeles för länge, dags att bli frisk! 😉

  Tycker också det är mysigt med skymning, men allra mysigast är det förstås när de kommer tillbaka efter sommaren, då längtar jag nästan efter kvällar då man kan tända ljus och dricka en kopp te! Det är lite som Pippi tänker jag, får man inte gå i skolan får man ju heller inga lov – har man inte sommaren kanske man inte uppskattar höstens mörka kvällar? Man = jag, i det här fallet! 😉

  Blev massa babbel här, njut nu av de sista mörka kvällarna – snart är det väl ljust dygnet runt där uppe i norr! (Hade varit häftigt att få uppleva någon gång!)

  Kramar och kärlek från Malmö! <3

  1. Tack för kramar och mysbabbel! Jag gillar Pippiassociationen 🙂 Vi bor ju bara på mitten, men välkommen hit med dina juveler om du vill se på ljusa nätter! Kram tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *