Välriktade gåvor

Både igår och idag har jag fått gåvor som varit välriktade, med innehåll som visar att den som givit gåvan ansträngt sig för att träffa rätt. Och rätt blev det. Tröstegodispåsen som en granne och vän la i postlådan igår innehöll exakt mitt favoritgodis. Blå salmiakfiskar och halvmjuk saltlakrits.

20130608-151408.jpg

Och idag ett första möte AFK (away from keybord) med ännu en bloggvän. Hon kom med både sig själv och delar av sin familj, och en annan godispåse, fylld med exakt de tesorter jag tycker om.

20130608-151755.jpg

Omsorg med finess. Oj så det uppskattas! För även om presenter inte är en nödvändighet så är presenter som införskaffats med omsorg om mottagaren något alldeles särskilt att få.

4 reaktioner på ”Välriktade gåvor”

  1. Så glad att ni fick mötas och speglas öga mot öga, öra mot öra och hjärta mot hjärta.
    Roligt att du fått gåvor som gav extra glädje. Vi vet ju hur mkt sånt betyder vi som inte är ute i det vanliga livet så mkt, hur det kan lyfta end dag ja flera. jag fick oxå en gåva idag men som är hemlig men desto mer glad eftersom jag mått pest Kram

    1. Oj så härligt med din hemliga överraskning! Jag gläds åt den och din dag, men önskar så innerligt att du slapp ha så ont…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *