Väntrum som talbok!

Tack vare en god vän till författaren finns Väntrum nu tillgänglig som talbok.

Till skillnad från ljudbok, som är den kommersiella varianten av inlästa böcker, så är talbok ett hjälpmedel för personer med läsnedsättning, dvs personer som av olika skäl har svårt att läsa vanliga böcker.

Barnalängtan är något som kan drabba alla, och ofrivillig barnlöshet beroende på funktionsnedsättning är något som sällan nämns när ofrivillig barnlöshet lyfts i artiklar, debatter och samtal. Ofta porträtteras friska heterosexuella par som symbol för barnalängtan, fastän längtan kan vara lika smärtsam vem den än drabbar, oavsett fysiska förutsättningar, civilstånd och sexuell läggning. Därför är jag så oerhört glad att Väntrum nu finns som talbok och önskar att den ska upptäckas av många talboksläsare, både de som längtar barn och de som ”bara” gillar att läsa en god bok.

20131212-104010.jpg

Just nu kan du vinna ett ex av Väntrum (som vanlig pappersbok) om du ger ett bidrag till Radiohjälpens insamling Musikhjälpen. Passa på!

Några läsarreaktioner om Väntrum:
”Boken gav mig stöd, hjälpte mig att sortera mina tankar, se ljusare på framtiden och den stärkte en tanke som börjat gro..”
”…igenkänning och bekräftelse av känslor, både de eländiga och de försonande. Att det är möjligt att acceptera sitt öde, och kunna glädjas.”
”Jag blev på nåt vis lite helad av den boken. Sår läktes lite och jag slöt på nåt vis fred med en viss del av min ofrivilliga barnlöshet.”

Om boken:

Väntrum – en roman av Cecilia Ekhem
”När det efterlängtade barnet inte kommer och alla strävanden verkar förgäves, drar sig Bea allt längre bort från sina sociala sammanhang. Inte ens den älskade som skulle bli barnets far får plats i hennes ensamma väntrum. Så möter hon, mitt i sin smärta, någon som ser och berör.Väntrum är en poetisk roman om utanförskap och sorg i barnlöshetens spår, men också en berättelse om att hitta sin mening när livet inte blir som man drömt.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *