Vinn en bok för Musikhjälpen

UTLOTTNINGEN ÄR AVSLUTAD.

20131211-091043.jpg

Du som är Ekhemmanetföljare på Facebook* och ger (minst) ett bidrag till Musikhjälpen denna vecka kan vara med på en utlottning av mina böcker:

Romanen Väntrum och Barnboken Vänta Lydia!

Dragningen sker på söndag innan Musikhjältarna lämnar buren och böckerna skickas till vinnarna före jul, till valfri adress inom Sverige. Om fler än 25 personer delar lottar jag ut två ex av varje bok.

Vill du vara med? Gör så här:
– Skänk en gåva till Musikhjälpen, förslagsvis i Ekhemmanets insamlingsbössa. Eller på andra sätt, t ex genom att skänka en peng och önska en låt.
– Skriv en kommentar här, på Facebook eller via mejl på ekhemmanet@ekhemmanet.se och berätta att du vill vara med, hur du stödjer Musikhjälpen och vilken bok du vill vinna. Anmäl dig senast lördag 14/12 kl 18.00.

Du som skänker via digital insamlingsbössa: Var noga med att du svarar på SMS:et du får från Musikhjälpen och att du sen får ett tack-SMS som kvitto på att din gåva nått fram – annars har inte din gåva gått igenom och den viktiga insamlingen får en mindre slutsumma än den borde ha haft.

20131211-091119.jpg

* Du som är min blogg/bok/diktläsare men inte har något Facebookkonto kvalar också in till utlottningen.

Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. Insamlingens tema 2013 rör alla kvinnor som bär fram barn till världen och inte överlever sin graviditet. Det temat kommer nära mig som har fått föda mitt ena barn och ta emot det andra – som någon annan burit. Kärleken lika obeskrivligt stor till båda barnen, och tacksamheten så stor till hon som bar.
Du kan vara ett stöd för andra som bär.
/Cecilia

20131211-094421.jpg

2 reaktioner på ”Vinn en bok för Musikhjälpen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *