Vinterland och julhem

Här hemma är det julstämning på de viktigaste ställena.

IMG_5637.JPG

När man ligger ner mesta tiden av dygnet gäller det att göra det mysigt omkring sig på de sätt som går.

IMG_5644.JPG

Trots att huvudet fortsatte plåga mig så genomförde vi den lilla – men för mig stora – resan till Jämtland. Till den efterlängtade konserten med Sarah Dawn Finer. Kroppen, och i synnerhet huvudet, mådde inte bra men själen sprudlade som varje gång jag hör Sarah live. Jag vet inte vad det är hon gör, men hon lyckas beröra mitt hjärtas innersta som ingen annan artist kan. Dessutom fick vi träffa och vila ut hos kära vänner efteråt. Och med en dunderkur medicin och bön släppte sen den tunga huvudvärken jag haft hela veckan och som har tvingat mig till tyst blundvila. Så skönt. Nu ska jag försöka vara försiktig så att symptomen håller sig lindriga i jul. Så att jag kan njuta både ljus och ljud. Som att höra konserten igen. Och igen.

IMG_5634.JPG

En timme ur konserten Vinterland med Sarah Dawn Finer:

4 reaktioner på ”Vinterland och julhem”

  1. Å vad jag gläds att du kom i väg. Var SD i Östersund? Underbart om du ej blev utslagen. Det är så lätt att överskrida gränserna . Ha en fin kväll Kram

    1. Tack för medglädje! Ja, i Ösd var det. Och vi fick tid med kära vännerna, familjen R som du också känner till. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *