12 december

SNART DANSAR DU ÅTER, en av mina romaner, har fått sin titel från ett bokmärke som en vän gav mig på 80-talet. Orden som skrevs av Flavia Weedn har följt med hela livet och fångar fortfarande ljuset och hoppet om en annan tid.

Kanske dansen blir en annan än den vi varit med om förut. Kanske vi inte kan dansa mer än hemmavid med viftande tår och gungande själ. Men på något sätt ska vi dansa igen. Kanhända bjuder någon upp dig redan idag. Till ett samtal, ett musikstycke eller den ömsesidiga omtankens dans.

Åter lördag och då bjuds både längre text och ett erbjudande här. Så idag kommer ett stycke ur just romanen Snart dansar du åter. Boken blev ljudbok i höst, så föredrar du att lyssna kan du hitta den på bibliotek, Storytel, Bookbeat eller Nextory. Önskar du pappersboken till adventspris, scrolla ner.

Snart dansar du åter

Vill du läsa ett stycke ur denna relationsroman, klicka på länken här nedan. Boken blev recenserad i SVT:s Gokväll när den kom i sin första utgåva och finns i många bibliotek.

Vill du köpa boken till specialpriset 110 kr, skriv ett mejl med din postadress till ekhemmanet@ekhemmanet.se

⭐️

OM FÖRFATTAREN
www.ekhemmanet.se


OM LJUSKALENDERN

Om du uppskattar inläggen har du vinst varje gång. Den som offentligt delar ett inlägg med hashtaggen #ljuskalender2020 har också chans att vinna en julklapp. Gör inlägget senast 15 december så är du med och tävlar. Dela exempelvis länken till själva kalendern och bjud in dina Facebookvänner att följa den. Här finns webbadressen om du vill kopiera den och klistra in den i ett inlägg: https://cecilia.ekhemmanet.se/ljuskalender-2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *