9 december

En del av mina följare på Instagram har önskat lite sagoläsning så jag kastar mig ut och leker att jag sitter vid din sängkant. Eller ligger i den korta barnsängen och trängs. Så där som jag gjorde när barnen var små. Varannan kväll barnens far, varannan dag jag. Bok, sånger, aftonbön – och ibland en spontant påhittad saga som aldrig blev nedtecknad.

En sån saga ska du få här. En stunds berättande utan att veta var det ska landa.

Vill du höra mer saga? Min vän Helén läser högt i advent på en Facebooksida ur liten bok som jag skrev tillsammans med en annan vän för närmare femton år sedan. Den boken gjordes precis som denna julkalender i syfte att sprida ljus i advent. Vill du höra den, besök Forsa-Högs församling. Och vill du vara ett litet barn jag berättar saga för, varsågod:

Den berättelse som min vän läser agerade julkalender på Ekhemmanet (mina sidor på Facebook och Instagram) ett år, så vill du läsa hela Vänta Lydia! kan du leta upp texterna till alla 24 bilder på Facebook. Det finns också några enstaka böcker (spiralpärm, fyrfärg) av barnboken Vänta Lydia! kvar. De kan skickas inom Sverige för 95 kr. Är du intresserad, skriv ett meddelande via mejl till ekhemmanet@ekhemmanet.se så får du veta mer.
Målgruppen är främst barn i förskoleålder (och barn i alla åldrar) och boken är gjord av Maria Nordenmark (illustrationer) och Cecilia Ekhem (text).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *