Arv och miljö

När mitt lilla barn blivit så stor att han kan använda ett plagg som jag själv hade som barn – och dessutom gör det i den miljö där både hans syster och jag själv en gång gjorde det – då faller en liten pusselbit på plats. Det hör till ovanligheterna att jag får tillstånd att lägga ut en bild, så håll till godo. Morgonrocken som min mamma sydde till mig som barn är världens skönaste. Nu nattsärk åt någon som tack och lov kan sova ordentligt. Det skulle jag också behöva. Två veckor med värk som hindrar mig från att få nån slags sammanhängande sömn. Det kunde få lätta nu. 5 reaktioner på ”Arv och miljö”

  1. Visst är det speciellt med ärvda saker, med många lager av minnen i! Härlig bild!
    Önskar dig återfådd nattsömn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *