Att vara någons fru i en ny säng

Fredagsmiddagen med familjen blev till en av de bästa sorternas middagar under förvåren. Ett samtal om vad vi vill göra i sommar. Goda smaker i munnen, kartbok på bordet, gamla (men för oss nya) husvagnen som skimrar utanför fönstret och drömmar om ett friskare liv. Ett liv som tack vare sommarvärme inte enbart tillbringas i sängen. Men just nu är livet precis så. Sjuk men outsägligt tacksam. Jag är någons fru, jag är mamma till jordens mest fantastiska barn och jag behöver en ny säng,

Fina bloggen Att vara någons fru, som jag kikat in hos då och då, har en härlig tävling där vinsten är precis vad vi behöver: en kontinentalsäng från Stjärnbädden som Sleepo levererar. En lockande skapelse som skulle ge guldkant åt det liggande livet. Det är motiveringen till varför jag skulle vilja vinna; eftersom livet som sjuk är ett liv i sängläge önskar jag en säng som håller både dag och natt. Som skjutsar mig som ett tryggt skepp in i sömnen, in i den hoppfulla sommaren, och ger mig stöd och glädje till dess att jag är en friskare fru och mamma igen. Och många år därefter!

safirkontinental385x348
Bild lånad från Stjärnbädden.

Det vore fantastiskt att vinna denna vackra säng! Du som bloggar hinner också delta i tävlingen, läs här hur du i så fall gör.

Sedan vi blev fyra i familjen, och fick vår yngsta skatt i Kenya har vi sovit nära, nära. Nu börjar han så smått bli redo för ett större rum en bit från föräldrarnas, och vi ska långsamt byta rum. Jag och käre maken flyttar in i ett trångt sovrum för att ge plats till både lek och sömn i ett större rum för sonen. I trygg närhet till storasyster. Halva vår säng ska få bli hans, och vi har tänkt att köpa en ny till oss. Något betydligt enklare än juvelen Safir från Sleepo/Stjärnbädden. Men tänk om jag skulle vinna en stjärnbädd! En ny plats att vila i både dag och natt. En ny plats att vara någons fru i. En ny plats att drömma i. Om sköna semestrar och ett friskare liv.

Och oavsett om jag vinner eller ej så fick jag en högvinst i postlådan häromdagen. Ett gott paket av en god vän. Med bland annat ett örngott som jag slumrat extra gott på.

20140404-224925.jpg

6 reaktioner på ”Att vara någons fru i en ny säng”

    1. Tack! ❤️Sängen kommer i så fall placeras enligt din utmärkta rekommendation. När rummet är klart ska jag minnas att blogga om Addweiss.

  1. ber och hopas att sängen blir din. Om inte detta skulle hända så finns eller åtminstone fanns det sängar o madrasser som hjälpmedel då jag jobbade.
    Kolla med arbetsterapeuten som jag verkligen hoppas att du snart får träffa. Ligg på som bara den.
    Kramar och böner

    1. Tack så mycket! Jag försöker, men det är inte lätt att ligga på, både beroende på ork och okunskap om turerna i bytåkratin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *