Webbhandelseuforisk

Efter att ha haft ett vredesutbrott över vårt usla nät (Tre:s mobila bredband, opålitligt så det smäller om det/mig när man bor här) får jag brista ut i eufori över andra delar av internetteriet. Eftersom teköparen blev rejält krasslig kom jag på att kolla om en av två favoritproducenter hade en webbshop. De hade de. Brunkullan. Jag beställde igår. Idag kom paketet! WOW liksom! Jämtland rules! Gotländska Kränku som är den andra favoriten har också en webbshop, men vill ha in pengarna på ett bankkonto innan de skickar beställningen. Det tar med andra ord mycket mer än ett dygn att få te därifrån. Dessutom är de ett föredöme när det gäller bilderna på teförpackningarna.

I förrgår shoppade jag med min dotter. Inte i butik som både jag och hon längtar efter att jag ska orka, men via Zaras webbshop. Idag ringde en DHL-pojke på hemma hos oss och levererade! Otroligt! Jag gillar det här att handla en eller två saker, går lätt och tar inte så mycket kraft. Ellosbeställningarna en gång om året tar däremot flera dagar och en hel del trötthet att göra eftersom jag måste kolla igenom alla superfynd innan jag klickar på Köp. 😉

Jag har också en webbshop. Den är använd högst två gånger, (möjligtvis beroende på att den är otympligare än Bokus och Adlibris och att varan är så ointressant för den stora skaran internetshoppare). Vem vet, kanske du kommer använda den innan det växer mossa på den.

Förutom webbhandelseufori så är jag tillfreds med just nu rent generellt. Melody Gardot sjunger mig och maken fredagsnöjda, en väldoftande gryta puttrar länge på spisen intill kökssoffan, familjen tillfrisknar och det tycks som att helgens efterlängtade upplevelse ska gå att infria.

20140404-174718.jpg

3 reaktioner på ”Webbhandelseuforisk”

 1. Tack för tips om Brunkullan. Har beställt en provförpackning på 11 påsar. Jag brukade dricka orginalet mycket i Östersund. Blev pålurad nåt smäck på Kahls som inte alls var lika.
  Nu gillar jag inte lösvikts te alls utan vill ha påsar. Så jag undrar de här burkarna, är det lösvikts eller påste? dricker du grönt eller svart te?

  Jag dricker endast grönt numera. Men kan göra ett undantag för Brunkullans. 🙂

  1. Det är löste i alla burkar och påsar från Brunkullan så vitt jag vet. Dvs inga tepåsar.,Men jag dricker bara löste och inte grönt, så mina kunskaper kanske är begränsade. 😉
   Däremot vet jag att de säljer grönt te, om än inte till just mig.

 2. Vad gillar du för smaker? Fast jag dricker det mesta, men mest citrusbaserat. Mest bara grönt. Har kastat ut det svarta teet.

  Favorit teer är Lipton persisk earlgrey, nytt namn orientalisk Earl. Russian kan också gå, svarta men det är de få. Annars är det gröna citrus teer,mest Twinings och Lipton. Men också Dilmas marockansk mint och andra mint teer eller jasminte.
  Men nu har jag äntligen fått brunkullans efterlängtade te. Testpåsar på svart, grönt och rött te. Så nu kan jag ha test stunder. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *