Bakom kulisserna

Barnkanalen bjöd på skärmunderhållningen i morse. Bakom kulisserna på en av de bästa julkalendrarna på senare år. Den allra bästa tror jag. Jag är alldeles kär i föräldraskådespelarna (Maria Sid och Peter Engman) och undrar när jag ska kunna få se dem igen.

Bakom julkalendern – Hotell Gyllene Knorren | SVT PlayKategori: Barn Bakom julkalendern Längd: 28 minuter 12 sekunder Avsnittsinformation Följ med bakom kulisserna på inspelningen av julkalendern Hotell Gyllene knorren. Buster Isitt som spelar Ingo i serien berättar om hur det… Läs mer Programinformation Familjen Rantanen driver Hotell Gyllene Knorren. Visst spökar det i rum nummer 13? SVT:s julkalender 2010.

Embedly Powered

 

Julkalendrarna på teve är en stor del av adventsglädjen. I bästa fall. Men årets julkalender visar sig vara en uppföljare på en kalender som jag inte alls tyckte om, varken för skådespelarinsatser eller story. Mysteriet på Greveholm. Den var en succé för 16 år sen sägs det. Inte hos mig. Inte heller superhjältejulen som jag bojkottade helt. Men familjen Rantanen älskade jag. Det var nästan lite sorgligt att se bakom kulisserna och förstå att det inte går att ta in på Gyllene Knorren. 😉 Jag tror jag får be någon hyra uppföljarfilmen som gjordes senare. Den fick uselt betyg, men gjorde succé hos mig och barnen när vi såg den på bio. Mest hos mig.

2 reaktioner på ”Bakom kulisserna”

  1. Vi bor nära ”Gyllene Knorren” och kan gå förbi lite när vi vill. 😉 Du får gärna komma och hälsa på! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *