Smuts

Idag började det plötsligt låta våldsamt i avloppen. Det bubblade upp vatten ur toaletterna och ur duschavloppet kom det upp illaluktande smutsvatten som skvätte på väggarna. Det visade sig stå en bil med slamsug en bit ner på gatan, och när den gjorde sitt jobb i avloppsbrunnen hände det grejor också i vårt hus.

Också på annat håll väller det upp illaluktande smuts. Som väntat hittar de Carolaovänliga fram till hennes blogg och lyckönskningarna över första mötet förvandlas till trist debatt. De som försvarar Carola förvärrar bara saken genom att ge tråkpellarna uppmärksamhet och stänka smusvattnet vidare. De kunde göra som jag och stänga (toalett)locket. Jag har anmält kommentarer som sen ganska omgående plockats bort från Carolabloggen. Spolats helt enkelt. Men så har jag inte mycket annat för mig än att ligga här och spola, och hissa och dissa 😉

20120412-180832.jpg

Min hemmakamrat bevakar avloppen ibland, men blev rädd idag när de började morra.

6 reaktioner på ”Smuts”

 1. Oj! Hoppas det ordnar sig med avloppen! Det kan ju lukta så illa…

  Är lite förvånad att Carola inte verkar ha kommentarsmoderering, det borde hon nog ha för sin egen skull. Vad roligt att hon har fått sin lilla bruna flicka, bara två månader efter mig. 😉

  1. Lukten försvann direkt så nu kan katten krama kran igen.

   Ja, jag är oxå förvånad över det och över att skräpkommentarerna dröjde så länge…

   Jätteroligt! Jag gissar att pinglorna är i ungefär samma ålder också, eller vad tror du?

 2. Gud vilken söt bild!!!

  Jag är inte förtjust i Carola, men jag tycker att hon har lika stor rätt att uttrycka sig som någon annan. Om man inte vill läsa vad hon har att säga så är det ju rätt lätt fixat… Varför ska folk hata så mycket?

  Jag önskar henne stort lycka till!

 3. Jag gillade inte Carola som yngre, men har nu ändrat åsikt om henne. Att hon har en fantastisk röst är ju inget att resonera om, för det har hon, men jag tror att hon är fin som människa också. Ärlig i sin tro, glad, positiv och trevlig – och törs gå sin egen väg och sticka ut. Helt okej. 🙂 Jag önskar henne all lycka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *