Boktips och fejsboksförföljelse

Ikväll läste gossen och jag (återigen) en bok som vännen Annika Bornemark har skrivit. Stora Lo och överraskningen. En underbar berättelse med sköna bilder. Du kan beställa den från BarnKan.

Här hittar du boken: www.barnkan.se

Jag tänkte när jag slog ihop boken tidigare ikväll att jag skulle minnas att tipsa om den på bloggen. Glömde det efter alla äkta människor och hubbotar, men blev påmind när jag nyss tittade in på min författarsida på Facebook (dit du gärna får bjuda in dina vänner. Jag hoppas på 7 gillare till så jag kan få fira hundragubbesjubileum). Påminnelsen kom i form av att Facebook föreslog att jag kanske kände en av de övriga som står bakom böckerna om Lo. Rätt läskigt, för som administratör har jag inga vänner på FB och mitt vanliga konto är borta. Det borde inte finnas några band mellan mig och denna person på nätet, men Facebook hittade ändå. Mysko. Och för övrigt mycket skönt att pausa från storebrorserdigfeelingen som alla de där vänförslagen ger mig. Men nu kom det alltså förslag ändå. Hur det gick till vet jag inte. Men jag vet att böckerna från BarnKan är härliga för både liten och stor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *