Bokutlottning för Världens Barn

Denna vecka pågår insamlingen för Världens Barn. Om jag hade varit frisk skulle jag ha skramlat med insamlingsbössan rent fysiskt. Nu får det bli skrammel (eller hellre prassel) från soffan istället. Exempelvis genom en bokutlottning till förmån för Världens Barn. Denna vecka har du chans att vinna någon av mina böcker:

Väntrum – en relationsroman av Cecilia Ekhem
En recension i magasinet Mama (2012) gav detta omdöme om boken: ”Boken sätter ord på sorgen och känslan av utanförskap i kampen med barnlösheten. Är man i det själv är igenkänningsfaktorn hög, är man det inte, så får man en inblick i hur det är att sitta i ”väntrummet” och pendla mellan hopp och förtvivlan. En av de bästa romaner jag har läst om kampen att få barn.”

Vänta Lydia! – bok för barn i förskoleålder och vuxna i olika åldrar. Boken kan fungera som en adventskalender där varje uppslag utgör en dag i december. Maria Nordenmark och Cecilia Ekhem har tillsammans arbetat fram manus, och Cecilia har författat och Maria illustrerat.

Roman eller barnbok för Världens Barn

Vill du delta? Skicka en SMS-gåva på 25 kronor till Världens Barn och låt mig få veta det och att du deltar i utlottningen.

Skriv 25 i meddelandet och SMS:a till telefonnummer 72 999 som är numret till Världens Barns insamling. För att delta i bokutlottningen skickar du vidare svars-SMS:et till mig på 0760477740. Lägg till ditt eget namn och ange om du vill ha roman eller barnbok. Det går också bra att mejla på ekhemmanet@ekhemmanet.se och det går även utmärkt att skänka sin Världens Barn-gåva på andra sätt, t ex genom Adoptionscentrum, och låta mig se kvittot på överföringen. För varje ”25:a” får du en lott. Hundra kronor till Världen Barn ger alltså fyra lotter. Jag betalar för porto inom Sverige, och bor vinnaren någon annanstans delar vi på portokostnaden.

Tävlingen pågår till och med lördag 13 oktober och därefter tar jag hjälp av lottdragare och bokpostare i min närhet.

Vardagsspänning: Besöka postlådan på den egna gatan.

Dela gärna med dig av den här tävlingen, t ex genom att klicka gilla nedan eller på andra sätt sprida den vidare.

Jag vill också slå ett slag för novellsamlingen ”Noveller för Världens Barn”. Om man i samband med tevesändningarna skänker 500 kronor får man ett exemplar av boken. Den går också enkelt att köpa på hemsidan för novellboken.

 

3 reaktioner på ”Bokutlottning för Världens Barn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *