Bortkommen vår och sparad eld

Våren kom av sig och jag blev kall och en aning missmodig. Inte så mycket av vädret som av att råka på en bild som jag tog dagen innan mitt hälsoliv delades in i ett före och ett efter.

Snöns comeback går det inte att göra något åt, men den övriga kylan flydde undan när barnen hjälptes åt att tända den brasa jag önskade.

20140407-202740.jpg

En eldstad. Så mycket livskvalitet den bjuder på. Nu när jag hittar fler och fler fördelar med sommaren så kvarstår dock den stora nackdelen att elden inte behövs när solen vägrar gå ner. Varken i form av brasa eller av levande ljus. Så jag suger in värmen nu och sparar bilden på näthinnan. Bilden av levande eld.

20140407-203127.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *