Botten för Bloggtoppen

Påväghembloggning via telefonen, på gång i härligt mjölkvit höstluft. Igår använde jag en del såna där påvägminuter till att byta lösenord på alla möjliga ställen. Jag gillar iPhonen, men får erkänna att det inte är helt smidigt att göra sånt via telefonen. Lösenorden byttes efter att jag fått höra nyheten att Bloggtoppen kapats och alla användarnamn och lösenord rusat ut i rymden. Jag hade registrerat den gamla bloggen på Bloggtoppen och har ingen aning om vad jag hade för lösenord där. Däremot har jag en stor aning om att jag har samma lösenord och användarnamn på flera ställen, så nu har jag försökt byta det jag kommit ihåg och hoppas på det bästa.

Aftonbladet har som huvudnyhet på löpsedlarna idag att de berättar hur man skyddar mejlen och väljer bra lösenord. Men när jag öppnade deras hemsida så talades det om värre virus. En vintersjuka. Tur att vi ska till sommaren om ett par dar. Och då byter vi användare och lösen i huset och skärper säkerheten. För hus-bil-kattvakten loggar genast in.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *