Skyldig

Tagen på bar gärning.

Här hade det varit livat värre idag. Kattmatskåpet länsat och en glasvas med blommor nerriven. Glas, blommor och vatten på ena halvan köksgolvet och kattmat på den andra halvan. Och en del damm däremellan.

Jag tycker inte om när människor uttrycker sin trötthet som föräldrar genom att påstå att de vill sälja barnen billigt. Men vissa stunder tycker jag att det är ett relevant uttryck när det gäller djur. För övrigt är det rätt vanligt att låta mänskliga begrepp gälla djuren. Hur många gånger har jag inte hört talas om både tama och vilda djur som ska ”adopteras”. Och lika irriterad blir jag varje gång. Ungefär som när ett  hem som var stökigt när man gick hemifrån är ÄNNU stökigare när man kommer tillbaka.

Bara att kavla upp ärmarna och börja röja. Så inte kära husvakten får glas i fötterna.

4 reaktioner på ”Skyldig”

 1. Jaså, det är detta jag har att vänta som kattvakt..? 😉 Men eftersom jag kommer att spendera den mesta tiden i huset så får jag väl hålla ett extra öga på det lilla livet!

 2. Oj Maria – kanske lite avskräckande för kattvakten 🙂 Jag tror vi, innan du flyttar in, får byta skåp till ett mer svåröppnat – och skippa blomvas i fönstret.
  Hedda – TACK! Jag hoppas ni oxå ska på resa snart! Med annat mål…

 3. Haha 😀

  Det där har jag oxå varit med om. SOM kattvakt! Lägg till en kräka på huvudkudden… Har funderat på att lägga ut föräldrarnas katter på blocket både en och tolv gånger!

  När jag vaktade syrrans hund norpade hon (vovvan :D) resterna av min middagskyckling som låg kvarglömd längst upp längst in på bänken i en påse. Ja hua, det slutade med akut ”nr2-attack” inomhus klockan fem på morgonen. Och en väldigt skamsen vovva…

  Men med det sagt. Älskar att få låna djuren emellanåt!! Önskar att det kunde ske lite oftare bara…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *