Caravan of love

Jag ligger på förtältsgolvet och svettas. Det är en varm sommar vi har, som Ronja skulle ha sagt. Vi har varit på husvagnssemester ett tag, och dottern och jag är kvar några dagar till på sista anhalten medan son och man har bilat hem till fotbollsläger och gräsklippare.

20140726-103045-37845196.jpg

Husvagnslivet är optimalt för mig just nu. Jag som förr såg med avsmak på proppfulla campingar och små trånga lekstugor på hjul. Nu är det ett fantastiskt och kraftsparande sätt att resa. Sängarna ständigt med och alltid färdigbäddade (särskilt när det inte regnat en droppe och inga bord behövs inomhus) och ingen packning att krångla med. Eftersom hettan har lindrat mina symptom så har jag också klarat bilresorna utan att bli kraftigt försämrad, och kan idag gå 75 meter till campingtoaletten utan att krascha. Tänk! I vintras var 20 meter till brevlådan en långpromenad. Jag försöker mota bort tanken på vintern som väntar och njuta av stunden. Nu är det nu. Och detta är utsikten just nu.

20140726-103212-37932516.jpg

Vi har inga träningsoveraller och sjunger inte Galenskaparna, men jag har nynnat på en annan sång hela semestern. ”Every woman every man, join the caravan of love…”

Men nu nynnar jag på andra visor inför morgondagens upplevelse. En av mina favoritartister ska uppträda nära där vi nu är, och jag och dottern ska vara där!

4 reaktioner på ”Caravan of love”

  1. Vad härligt att du kunnat njuta av sommaren lite grann i alla fall. Älskar husvagnslivet med mina foppatofflor fast vi har inte heller likadana träningsoveraller 😉

  2. Så skönt att det funkar med campingliv just nu! Underbart att komma hemifrån lite och ändå vara hemma, hoppas sommarn varar tills nästa sommar : ) <3

  3. Men då sjunger jag istället ”man ska ha huuusvagn…!” 🙂 Härligt att campinglivet fungerar så bra och att värmen ger dig kraft!
    (Vi har ingen husvagn. Men när jag var liten hade hela familhen matchande overaller, från pappas jobb….. Hu!)

  4. hÄRLIGT ATT husvagns livet fungerar o ger dig så mycket. Hoppas konserten gav glädje. Många saker som man kanske inte gillat i ett frisk liv ger ändå lyckoplus i ett sjukt, som husvagn, rullstol, duschstol etc med hjälpmedel. Jag tror att mitt yrke hjälpt mig till en annan syn på hjälpmedel än gemene man. Nyss började en vän med rollator o det var ett under för henne från att ha sett det bara som ett hjälpmedel för åldringar till att se vilken lindring det gav i gåendet.
    Kramar o böner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *