Har jag berättat tillräckligt ofta om den fina norska hemsidan Siterte sitater?

20120820-213026.jpg

Sen en tid tillbaka kan man läsa mina ord där, i sällskap av många fantastiska namn. Kjerstin Aune som står bakom Siterte sitater har skrivit sången På gløtt som betyder oerhört mycket för mig. Och självfallet betyder det enormt mycket att Kjerstin har valt att lägga till mig bland författarna på Norges största bank för citat och ordspråk. De som följer Siterte sitater på Facebook har till exempel fått se en sån här bild. Gissa vem som gläds…

20120820-214022.jpg

Related Posts

4 thoughts on “Citerad i väst

  1. Så fint.
    Blir lessen när jag ser att din feber stiger. Har du överansträngt dig? Eller bara kommer det oavsett vad du gör+
    Fortsätter o lyfter dig till Far. Kram

    1. Tack Sandra för generositeten och för att du tycker att jag har en E4 med ord 🙂 Att det var ett ordspråk visste jag inte förut, en del av en dikt. Nu ett “ordtak”, härligt ord. Som en trygg himmel full av sköna moln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *