Det stora blå

I år nåddes även Sverige av den blå vågen kring den internationella dagen för ME/CFS den 12 maj. Jag har varit delaktig i det uppmärksammandet, liksom många andra sjuka, och jag är riktigt stolt över vad vi med begränsade men gemensamma krafter lyckats åstadkomma. Det stora blå. 

Här hemma är det fortfarande blått. Jag går igång på årsdagar, och en årsdag som hjälper till att öka kunskapen om min egen sjukdom är något alldeles extra. Så blått är hemmet och blå är jag. Och tillsammans har vi tänt ett blått ljus över Sverige. Tack till alla – sjuka och friska – som har bidragit till det! 

Det finfina armbandet fick jag i ett brev igår. En smyckeskapande vän har gjort ett #beblueforME -armband till mig. Så fint! 2 reaktioner på ”Det stora blå”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *