Earth hour – var med ikväll!

Idag är det Earth Hour. Äntligen! Det är en manifestation som jag tycker så mycket om. Global och möjlig för de flesta att enkelt delta i. På olika platser, men tillsammans. Alldeles rörd blir jag av den här filmen.

Fint va?! Och man behöver inte ens vara religiös för att kunna vara med 😉

Vi har varit med så länge vi har känt till Earth Hour, men i strömavbrottsvana Kenya somnade vi visst när det var dags. I de andra husen här hemma brukar det lysa på som vanligt. Jag hoppas på fler släckta lampor, datorer och hushållsmaskiner ikväll.

På WWF:s sida hittade barnen och jag en härlig utmaning från Danny Saucedo till Eric Saade och undrar hur den togs emot. Inte alls är min gissning. Han verkar vara en hyvens kille den här Danny. Tur det eftersom jag som sagt chockade mig med att ringa och festiskvalrösta – och just på Amazing.

Ute är det vackert vitt idag, så kanske det blir viss julstämning ikväll med ett överdåd av tända ljus.

Okrattad och orensad trädgård i smickrande kläder - men makens fina vedinstallation var en fröjd också utan snötäcke.

I Kenyabloggen hittade jag Mattias inlägg med några av de finaste bilderna från vår adoptionsvistelse. Ta gärna en titt. Om det nu funkar. Vissa webbläsare (iaf mitt Firefox och ett äldre Safari) leder alla länkar till det sista blogginlägget. Jag noterar att vi vågade oss på lite ansiktsbilder här trots att vi annars lydde alla förhållningsorder kring det.

6 reaktioner på ”Earth hour – var med ikväll!”

 1. Oxå vi brukar fira earth hour, inte alla på gatan gör det .
  Ang detta m sidan pärlgänget för Kristina är den skapad för cancer insamling så den kan jag inte ta över. Såg faktiskt att Lina försökte väcka liv i den igen igår.

  Men jag har sen länge en tanke att göra en sida för mina smycken på blogg.se men bara kommit en liten bit på väg. Jag skulle behöva orka fota allt och redigera o skriva och där tar min ork slut. Skulle behöva kunna lite mer i redigering plus ha ett bra program. Den jag håller på med heter ruachdesign.blogg.se men där ligger bara lite armband än. Finge jag bara dit allt så skulle det vara lättare att sen läga in nya enstaka. Vi får se vad det blir för behandling nu och hur mkt det tar av kraften.
  Ha en fin helg och hur mår du ?
  Kram

  1. Ja, det blir jättebra med den sidan. Jag önskat dig allt mer kraft och hälsa och tid att sprida dina fina smycken.
   Ja, snart är det Earth Hour, så då ska jag väl vara frisk. Fast än känns det inte riktigt så, men gläds för det är ju bara ett segdraget -men övergående och osmittande virus. Tacksam för det.
   Kram

 2. Vilken fin film!

  Vi uppskattar också Earth Hour och sitter varje år i vårt nedsläckta hus och myser medan de andra på gatan är fullt upplysta… Jag måste säga att snön är vacker hos er även om jag är väldigt glad över att den försvunnit helt här i Götet ;-).

  Hoppas ni får en underbar söndag!

  1. Tack för hälsningen. Jag läste just er blogg och har ett mejl på gång, får ta det lite senare så jag inte kommer i långkalsonger till makens körframträdande i kyrkan 😉 Men jag tänker på er under tiden. Med mentalt knäppta händer.

   Jag hoppas er nästa Earth Hour är så full av invärtes ljus att ni är självlysande…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *