Enhet och ljus

På lördagens morgon rullade vi hemifrån med vårt nya hem på släp. En helg i vacker miljö med kyrkan. Så mycket enklare det känns att vara med som ofrisk när sängen och prylarna finns med. Och när det är möjligt att gå undan och vila när som helst, och se himlen genom husvagnsfönstret.

20130901-143038.jpg

Eller havet genom ett annat fönster.

20130901-143328.jpg

Människor i olika åldrar, olika livssammanhang och olika slags band till varandra. Men trots olikheten en enhet. En del av den kristna kyrkan. Ljus i mörkret.

20130901-143506.jpg

Vi missade lyskvällen i stugan, den fina traditionen då sommaren vinkas farväl när kusten lyses upp av mängder av ljus. Men en lyskväll i miniatyr kunde vi ordna själva med medhavda marschaller. Och andra slags ljus på stranden. Stora och små. Unga och gamla.

4 reaktioner på ”Enhet och ljus”

 1. Jag älskar också att titta ut genom husvagnsfönster.
  Samma fönster men helt olika utsikt.
  Vad bra att ni skaffat husvagn.
  Kram och fin vecka <3

 2. Vad glad jag är åt er husvagn och att den hjälper dig och er att få vara tillsammans o göra saker,. I helgen skulle vi bheövt en sån då hade jag kanske kunnat få åka på konferensen för EFS i AC.
  Härligt med ljuskväll, jag har aldrig sett eller hört om det förrän jag fick vänner vid södra Norrlands kusten. Häftig tradition.
  Hoppas och ber att din feber går åt rätt håll igen Kramar

  1. Tack! Skulle verkligen önska er en husvagn, men en lite nyare och mer lättäntrad. Säger till om jag ser nån seriös (dvs inte FB-aktig) tävling. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *