Ett vanligt liv – en ovanlig hjälte

Nu är det offentligt vem av mina läsare och bloggkontakter som så generöst hjälpte mig att klä min roman Väntrum i nya kläder i höstas. Fantastiskt vackra och talande kläder. Den här bilden och bakgrunden till den och Väntrums fina omslag hittar du hos Ett Vanligt Liv, EVL idag.

20120410-182842.jpgJag är inte lika ung och vacker, annars liknar det mig med min (o)vän termometern 🙂

Jag är så enormt tacksam för att ha fått den här hjälpen, utan minsta önskan om ersättning. Tänk vilken gåva att ha fått möta så fantastiska människor!

Boken kan du läsa mer om genom att klicka på länken om Väntrum i menyn längst upp. Och om du vill beställa den går det utmärkt att använda kontaktsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *