Facebook – en källa till pärlor

Nog finns det mycket att sucka över när det gäller Facebook, och även när det gäller min oförmåga att koppla bort FB från vardagen (om jag inte tar bort min profil helt – då kan jag av nån anledning vara borta i månader när jag vet att jag inte går att hitta där.).

Men det finns mycket fantastiskt att hitta också.
Människor!
Just nu tänker jag på dem som har nappat på mina ”ropa-ut-i-luften-förfrågningar” och helt osjälviskt har velat hjälpa mig att laga de recept jag kokat ihop och läsa de texter jag har skrivit på det senaste året.

Håll i er provkök och lektörer – för det finns fullfjädrade proffs där ute som erbjuder sin hjälp utan att få mer än ett tack tillbaka.

Tack!

Snart är det dags att ge sig på förlagen igen. Och nu vidgar jag vyerna och letar även dem som är i receptbranschen. Men först tar jag hjälp med flaggviftningen och hurrar för mina matlagare och korrekturläsare. Hurra!

För precis ett halvår sedan togs bilden. Nationaldag.

En reaktion på ”Facebook – en källa till pärlor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *