Tillåtet frosseri

Det blev en dag med mycket jobb och lite mat. När jag efter jobbdag och därefter sammanträde i kyrkan hade matat in fruk(t)ost, lunch och promenader, såg det ut så här i min nya vän ShapeUp:

Så då gäller det att passa på:

Mormor hade tagit hand om junior och lagat den rätt som har varit hans favorit från den vecka vi flyttade ihop och blev familj. Och några pannkakor fick vi med oss hem. Mums filibums tillsammans med hjortronsylt köpt för dyra men hjärtliga hundralappar på kyrkans missionsauktion.

Efter den energiåterhämtningen har jag joxat klart med medlemstidningen jag är redaktör för, och nu ska jag ta och skriva protokoll från kvällens möte. Sen är jag redo för sömn och en författardag imorgon.

Det har varit sån full rulle att jag inte ens har kommit ihåg att dra igång Spotify under kvällsskiftet. Men det gjorde jag nu. Och lyssnar just nu på nåt av det bästa jag vet, medan snön äntligen börjat singla ner utanför fönstret. Arne Domnérus och Gunnar Svensson, spelandes Karl-Bertils melodi.

 

3 reaktioner på ”Tillåtet frosseri”

 1. Duktig du är som följer Shape Up. Jag provade det och tänkte att nu ska jag bli hälsosam och även börja träna. 5 dagar höll det i. Med ett träningspass!

  Jag tror minsann jag ska börja om 🙂

  1. Det har funkat förvånansvärt bra för mig i åtta veckor! Viktkurvan går neråt stadigt, och då har jag egentligen inte lovat mig själv nåt annat än att jag SKA skriva ner allt jag äter och tränar. Och vips blir det mer ordning på torpet. Fast när man är en tjockis från början syns det inte så fort 🙂
   Jag tror inte du behöver shejpuppa så mkt egentligen, men mentalt kan det ju vara bra att känna att du tar hand om din kropp inför det som ska komma…. Som jag önskar ska gå bra!

 2. Men det ska du ha beröm för, 8 veckor!! Skönt med resultat också, då blir man så glad 🙂

  Nja, inte egentligen. Men läkaren sa att, med tanke på mina kostvanor, minimala träning och den starka graden pco jag bär på så löper jag stor risk för diabetes. Då blev jag lite rädd.. Fast tydligen inte tillräckligt. Och jag har gått upp 8 kg på ett år. Ska göra mitt bästa för att ändra på detta nu. Det är också som du säger, mentalt behövligt inför det som komma skall.

  Tack så mycket Cecilia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *