Filmjölk för gourmander

Just nu skulle jag och maken egentligen vara på väg till något så sällsynt som en lyxig hotellhelg med förstklassig mat, vinkällare, provsmakning och hela baletten på Grythyttans Gästgivaregård. Den helgen fick vi avboka eftersom jag fortfarande dras med min feber. Men chansen kommer åter, för Verum ger oss möjlighet att lyxa en annan gång. Helgen är nämligen en vinst!

För länge sen blandade jag till och namngav en filmjölk i Norrmejeriers sortiment Verum. Tack till bloggläsare, Facebookkamrater och andra opartiska 😉 som röstade på min fil och tog mig till final.

Originalet (med grammatisk blunder på köpet)

I höstas fick jag veta att juryn hade utsett just min smak till den vinnande. Härligt! Senare fick jag besked om att man måste byta namn eftersom Norrmejerier redan hade en produkt som hette Norrsken i sitt sortiment – OCH att man behövde byta hjortronen mot hallon eftersom det var brist på hjortron. Humor! Men så länge vi får åka till Grythyttan så får filen vara som den vill. Och nu finns den i butik.

Tillfälligt i butik, och i vår kyl

Jag har just smakat filen och den är god. Skogsbär mer än norrsken, så jag är glad att jag kunde prata mig ifrån att synas på bild på paketet. Nu står det bara i produktinformationen på nätet att jag bistått med inspiration. Hälsofil känns alldeles rätt i det här läget, och Verumprodukterna brukar ofta bo i vår kyl när det härjar vintriga virus.

Barnen har åkt med mormor till härliga stugan (och härliga bonusmorfar), så här får vi ändå den där ovanliga vuxentiden. En annan slags vila, som också kan behövas fastän saknaden efter barnen kommer så fort de har lämnat huset.

Filhämtaren hämtade bilden 🙂

 

5 reaktioner på ”Filmjölk för gourmander”

  1. Grattis till vinsten. Du får leva på att den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge. Men trist när saker blir inställda som man sett fram emot. Hoppas ni får en fin helg du och mannen. Barnen njuter säkert hos mormors. Vuxentid är bra.
    Hoppas du snart slipper känna av gastrocsopins härjningar. Kramar till dig med hälsa

  2. Grattis! Hur skoj som helst för er och jag är hur avundsjuk som helst på priset också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *