Ofrivilligt barnlösas dag – bokutlottning

Idag är det, för andra året i rad Ofrivilligt barnlösas dag. Det som började som en idé från en bloggare och som nu gör att den alltför tysta smärtan som ofrivillig barnlöshet skapar, får röst och gör sig hörd. Igår sände TV4 en intervju med Joanna Doweyko, som öppet och tydligt beskriver längtan efter barn och vad den kan göra med en.

Snart%20%C3%A4r%20det%20de%20ofrivilligt%20barnl%C3%B6sas%20dag

Återigen blir det uppenbart att det finns ett stort behov av psykologiskt stöd för barnlängtande, det som Hedda och jag skrev om i blogguppropet ”Barnlös – meningslös?”

Utlottning av roman om barnlöshet

Ofrivilligt barnlösas dag, och precis som förra året, vill jag den dagen skänka min roman Väntrum till någon som längtar. Jag har fått så många generösa läsarrecensioner som berättar att min roman har gjort skillnad för dem. Du som inte har läst Väntrum men tror att du behöver det, skicka ett mejl till ekhemmanet@ekhemmanet.se och berätta det, så är du med i utlottningen av boken. Den sista maj drar jag vinnaren.

Recension av Väntrum (Cecilia Ekhem) i Mama 2012
”Boken sätter ord på sorgen och känslan av utanförskap i kampen med barnlösheten. Är man i det själv är igenkänningsfaktorn hög, är man det inte, så får man en inblick i hur det är att sitta i ”väntrummet” och pendla mellan hopp och förtvivlan. En av de bästa romaner jag har läst om kampen att få barn.” (Maria Lanner)

Sprid gärna det här inlägget så får många chansen att tävla och min bok får lite reklam. Det den mest skulle behöva är ett förlag som kan sprida den på ett helt annat sätt än jag själv. Så sprid gärna åt såna håll du som har en mosters tremännings arbetskamrats svärmor som är förläggare 😉

Omslagsdesign: Liselotte Svelander. Foto: Peter Nykvist (2011)

Förra året fick jag fantastisk hjälp att göra ett nytt omslag till Väntrum, av bloggarvännen EVL som nu äntligen bär på det efterlängtade.

2 reaktioner på ”Ofrivilligt barnlösas dag – bokutlottning”

  1. Tack för tipset 🙂 funkade på youtube, men jag får inte till videon med Joanna. Får upp ordet ”object” bara när jag publicerar. Fattar ingenting… Har du stött på det?

    Tack igen!
    Du verkar lite piggare nu – el hur mår du eg?
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *