Före och efter

Den här bloggen handlar om feber, barnalängtan, adoption, tacksamhet, feber, tro, mat, relationer, författande, feber och te. Inte om heminredning. Orsaken är att inredning inte intresserar mig. Ändå så kan jag tycka om att se före- och efterbilder bara för att det är spännande att konkret se förändring. Det sker förändringar hela tiden. Förändring som gör mer skillnad än 20 tappade kilon eller nyrenoverade hem. Men de abstrakta förändringarna går inte att fånga i före- och efterbilder.

Renovering hör inte till det som vi prioriterar. Det brukar funka bra med det gamla, avskavda och småröriga. Särskilt när hösten kommer och gör varje rum med levande ljus till ett drömrum.
Men nu har det alltså hänt också i vårt hem. Tack vare ovärderlig och obeskrivlig hjälp är vårt kök numera alldeles nytt. Det är en förunderlig och synnerligen obekant känsla. Ikväll skålade vi över köket, bygghjälpen, kärleken och vänskapen tillsammans med goda vänner. Soffan i köket och den enkla måltiden (gott bröd och goda pålägg) gjorde det möjligt att trotsa febern och vara tillsammans några timmar. Och det välfyllda bildbiblioteket gör det möjligt att visa köket före och efter.

Före

20120908-230935.jpg

Efter

20120908-231016.jpg

Före

20120908-231059.jpg

Efter

20120908-231151.jpg

14 reaktioner på ”Före och efter”

 1. Så fint! själv älskar jag inredning och att renovera. Kanske inte just renoveringsdelen, men när jag får sätta min touch på slutet är det så kul 🙂 (fast när man renoverat sitt kök i tre månader så kan man börja bli lite trött på det, förhoppningsvis bara några veckor kvar nu.)

  1. Härligt att du snart får slutpiffa! Det tog några månader här med, och jag är SÅ glad att vi sov på annan plats under ett långt tag. Sjuk och utan kök hade inte varit kul.

 2. Åh så fint ni fått det! Det låter som om vi liknar er, vi byter mest bara ut sådant som inte fungerar längre, sällan byts något ut bara för att det är gammalt/nött/skär sig mot omgivningen 🙂 Men visst gläds man ändå åt när något blir fint! Och ert nya kök ser verkligen hemtrevligt ut (vilket inte alltid nya kök gör….) Så glad jag är för er skull!

  1. Tack Christina! Så är det här också. Jag leker att det är ett klimatsmart val att inte renovera, men det handlar mer om bortprioritering 😉

 3. Åh, så fint ni har det, jättemysigt och supermittiprickhärligt med soffan! Vi skulle säkert ha nöjt oss med sånt som det var från början, om det inte var pga att hela huset var oisolerat – är nu inne på fjärde renoveringsåret o hittills använder vi bara halva huset, resten är ett enda bygge, men det syns inte på bloggen.

 4. Så fint ni fått det och soffan i händelsernas centrum är superviktig för oss som inte orkar. jag hälsar hellre på där det finns kökssoffa än inte , för då måste man stå hela tiden när man inte kan sitta som jag o då dör orken direkt så hos dig skulle jag kunna hälsa på. Vi finge väl ligga skafötters. Men inredning är roligt tycker jag men inget jag riktigt prioriterar för att jag inte har ork.Men när jag väl fått till det vill jag inte ändra, då är jag så nöjd. Nu ska ni bara njuta av ert underbara kök. Kramar

  1. Tänk om du skulle komma och ligga skavfötters med mig här! Det skulle vara fantastiskt att få prata på riktigt!

 5. Härligt att få se fina efterbilder! Skönt att få flytta in i ett nytt kök. Njuta av att det är rent och skavfritt på hyllorna och att luckor och lådor rör sig tyst och fint. Lyckat med höga skåp ända upp i tak – så skönt att slippa ett städområde 😉 Bra tänkt med barbänk och soffhörn! Antar att det är här vi kommer hitta hela familjen hädanefter 😀 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *