Frukost utan principer

Det är skönt att inte lida av någon bokstavskombination när det gäller maten. En sån kombination som får kolhydrater eller förpreparerade livsmedel att upplevas som gift. Idag äter jag bröd som knådats i brödfabrik, sålts ogräddat i butik och färdigställts i vårt kök. Ingen ansträngning, men god njutning tack vare att vissa principer saknas.

20131006-085419.jpg

Det betyder inte att jag har principer mot hemmalagat. Tvärtom. Det är utmärkt och lyx att stoppa i sig sånt som jag eller någon annan framställt, men det betyder inte att jag tror allt annat är farligt. Till brödet njuter jag vindruvor som växt i en väns växthus och äppelmust som maken gjorde igår av våra egna äpplen. Friskt och fantastiskt. Och vackert!

20131006-085507.jpg

2 reaktioner på ”Frukost utan principer”

    1. Fast ibland har jag ätit så smaklös hemlagad mat att jag hellre önskat nåt färdigköpt med smak. Men det har jag låtit bli att säga till den som lagat. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *