Frukosttider hej, hej!

Nu är tid för goda frukostar. Det är det väl alltid förstås, men just på sommaren blir jag alltid sugen på godare morgnar efter en vinter av tråkfrukostar. Extra tråkigt har det varit nu när jag tar en handfull tabletter om morgnarna. Det är som att jag har slarvat bort frukostarna till att bli en trist banan eller ett glas fil bara för att få medicinintaget avklarat. Så denna vecka har jag beställt hem goda grejor med maken från affären, och gjort guldkantsfrukostar.

20130531-092623.jpg

20130531-092649.jpg

20130531-092712.jpg

En hasselnötsvecka kan man konstatera. 😉 Och en hemtjänstvecka. Just nu är min mamma här och testar den nya dammsugaren. Det finns mycket att fylla den med. Mamma jobbar och jag ligger på soffan och sliter ut en generation i taget.

8 reaktioner på ”Frukosttider hej, hej!”

 1. Åh vad det ser gott ut! Här är det alltid samma frukost som gäller, två smörgåsar, dock med lite omväxlande pålägg, och mjölk. Det vore väldigt gott med något annat, men det skulle bli så krångligt med barnen, så den inarbetade rutinen får fortsätta.
  Vad är det i den översta skålen? Det ser så extra gott ut!

  1. Keso, nötter, honung och russin. Det var nytt – och gott!
   Barnen varierar sig rätt friskt här. Liksom innehållet i kyl och skafferi. 😉 Jag tror det hänger ihop!

   1. Det är inte så att barnen inte kan tänka sig variation. Det skulle de gärna vilja och de äter det absolut mesta. Problemet är att få i dem något de står sig på och som inte tar för lång tid att fixa och äta…och att få i dem frukost utan surutbrott de dagar det sedan inte finns något spännande. Då är det enklare med samma jämt. Även om det är lite tråkigt!

    1. Det var det där med vinnande koncept. Bara att köra 🙂 Vi har ju en som fixar frukost själv, så det blir rätt mycket service till junior.

 2. Goda frukoster är det jag ser fram emot på hotell men nackdelen är alltid att jag orkar så litet. Hemma blir det bara 1/2 dl långfil och lite blåbär, sen är min mage full, ja och så där 13 mediciner förståss de mättar oxå.
  fina bilder på dina frukostar. Ber att du ska få må lite bättre igen eller jättenmycket bättre är ju grundbönen. Kram

  1. Ömsesidig bön! Långfil och blåbär är gott det med, även om jag önskade att du skulle orka en något större portion!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *