Fyrahundra följare – det ska firas!

Tänk, det digitala och ideella poesiskrivandet från febersoffan har givit mig fyrahundra fina Ekhemmanetläsare! Hurra! 400! Ganska många är läsare av min roman Väntrum, andra är ni som uppskattar dagliga dikter i Facebookbruset och ytterligare andra är personer jag känner privat och som vet att jag uppskattar att de följer mitt författande. Tack till er alla för att ni vill uppmuntra mitt skrivande, liva upp en krasslig författare,mstötta med era tummar och komma med direkt och skön respons på det ni läser. Det betyder så mycket!

Fyrahundra ska firas, så nu startar en utlottning bland Ekhemmanetföljarna. Du kan vinna ett exemplar av Väntrum eller en liten fotobok med ett axplock av alla dikterna på Ekhemmanet. Låt oss kalla det en diktbok light.

20131003-154829.jpg
Nybeställd fotodiktbok i fickformat.

Vill du vara med i utlottningen? Skriv det i ett meddelande på Ekhemmanet, i ett mejl till ekhemmanet@ekhemmanet.se eller i en kommentar här. Berätta, senast 6/10, om du önskar roman eller fotobok, och se till att bli en Ekhemmanetföljare om du inte redan är det. Tipsa gärna dina vänner också. På måndag 7/10 drar jag en vinnare.

PS 1. Om du som vinner bor utanför Sverige delar vi på portokostnaden.
PS 2. Du som inte är följare på Facebook kan inte vara med i utlottningen, men läsa dikterna i boxen till höger här på bloggen.

14 reaktioner på ”Fyrahundra följare – det ska firas!”

 1. Tror jag tillhör flera av dom där kategorierna 😉 Fast väntar fortfarande på att Väntrum ska komma som talbok. Vinner jag vill jag såklart ha fotoboken. Sålänge du inte har en talbok i fickan då. 😉

  Å så kör vi lite utbilldning m dig o alla dina komentar-läsare. Om vad talböcker är och vad ljudböcker är.
  http://www.tpb.se/fragor_och_svar/#talbocker_fragor

 2. Åååå, jag vill ha romanen!! Älskar texterna. De kommer läsas i en annan febersoffa i väntan på mirakel!

 3. Åh jag vill jättegärna vara med i utlottningen! Eftersom jag har väntrum önskar jag mig i så fall dina fantastiska dikter <3

  Kram

 4. Så kul med så många följare. Dessutom en bekräftelse på vad du kan och vad du ger oss läsare.
  Jag tillhör väl all kategorier så jag är gärna med på utlottningen och då på fotoboken eftersom jag har Väntrum.

  Många tack för förböner och behöver dom även i helgen på ett spec sätt. Böner för dig oxå mellan pärlandet. Kramar

 5. Tummen upp för N’s kommentar…hade en liten känsla av att det är stor skillnad på ljud- och talböcker.
  Diktbok light…du är ju rolig du…DEN vill jag ha, om jag skulle vinna! SER framför mig hur fin den är. Du lyckas då bra med kombon text/bild också! PUSSAR och kramar 😉 från mig.

 6. jag vill gärna delta i utlottningen av fotoboken, om det är möjligt att delta i bara utlottningen av den – äger redan din bok (som är jättebra!). Hipp hurra för så många följare!

 7. Jag vill delta i utlottningen av fotoboken. Dina dikter uppskattar jag jättemycket och en samling att ha på nattuksbordet skulle vara underbart.
  Väntrum har jag läst (lånade Elidas)och den är otroligt berörande. Den är viktig att läsa som anhörig också – och jag har själv haft mina hundår (om man kan säga så i detta fallet) med hormonbehandlingar och missfall innan vi 8 1/2 år efter Elidas födelse fick en lillebror. (Då hade vi slutat vänta för längesen)
  Gunnel

 8. Jag vill gärna delta i utlottningen :)) Jag skulle vilja ha en fotobok eftersom Väntrum redan finns hos mig.
  Kul att du har så många följare :))

 9. Jag blir så glad över att se dina vackra bilder och läsa de tänkvärda orden.
  Så därför önskar jag en fotobok
  Lena

 10. Grattis till de 400 följarna (egentligen är det vi som läser dina epos som är att gratulera)!
  Jag var inte den lyckliga vinnaren av fotoboken och nu undrar jag (och säkert många andra) om du kommer att saluföra den framöver. Den vore en fantastisk julklapp (pst – tips till stora och lilla E)!

  1. Tack Gunnel för att du tycker dig värd att gratulera! (Och grattis! 😉 )
   Roligt att du vill köpa en diktbok. Jag tror tyvärr det är rätt långt (läs: tills författaren blir frisk) kvar till saluförande, eftersom jag anar att bildkvaliteten inte är den bästa. Jag totar ihop mina diktbilder på smartphone eller läsplatta i febersoffan, och det behövs bättre bilder än så för att kunna sälja. Men jag hoppas förstås ändå att den lilla A6-fotoboken som jag ska ge bort blir hyfsad i kvaliteten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *