Glömsksommar

Glad midsommar kära vänner!
En bukett från i morse med en av mina vackraste blommor skymtande i grönskan.

20130621-110217.jpg

Bilden är tagen intill sjukhuset eftersom både min och doktorns glömska föranledde ett besök där före midsommaraftonens frukost.

Igår kväll skulle jag fylla min tjusiga dosett med alla mediciner och insåg plötsligt att jag glömt hämta ut ett av läkemedlen. När jag var till apoteket för att göra det förra veckan hade doktorn missat att förnya receptet så jag skulle ha hämtat ut dem denna vecka. Och glömde totalt! Sjukhusapoteket som är det enda apotek som har denna medicin i lager har stängt hela midsommarhelgen! Panik! Man får inte missa en dag av den här behandlingen (även om den långsamma, knappt synbara förbättringen kan få vem som helst att vilja strunta i alltihop vissa dagar…). Jag fick för mig att ringa sjukvårdsupplysningen och frågade efter telefonnumret till den enda avdelning på sjukhuset som eventuellt skulle kunna ha detta läkemedel hemma. Där svarade trevliga personer som snabbt kollade upp saken, ja de hade medicinerna hemma och ja jag kunde få det jag behövde! Åh en sån fantastisk vårdpersonal! Jag kunde pusta ut och sova gott och fick med mig junior dit på morgonen. Ännu en trevlig kvinna mötte i dörren och vi utbytte tabletter. Phu!

20130621-114521.jpg

20130621-114454.jpg

Nu har jag fått ta till andra slags tabletter. Huvudvärken är inte nådig idag. Men det här ska bli en glad midsommar och glad middag med goda vänner, så nu vilar jag och släcker ner ett tag och ber och hoppas på det bästa.

4 reaktioner på ”Glömsksommar”

  1. Hoppas du får en välsignad midsommar.Så glad jag blir över sjukhusets hjälp.Det finns goda människor i en stressad vård. Och ett tack till Gud att tabletterna fanns där. Hopas ni fick en fin kväll emd era vänner. Varm midnatttskram

    1. Tack! Ja, nog känns det som välsignelse när krångliga krokigheter rätar ut sig och rätt personer dyker upp i ens väg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *