Gyllene måndagsknorr

Båda barnen för sjuka för förskola och skola innebär att skrivardagen inte blir så där ensam-kliva-in-i-min-lilla-värld-av-ord. Jag har å andra sidan hunnit med en hel del av annat pyssel. Påbörjat familjens sommarplanering, uppdaterat kyrkans hemsida och joxat med lite Adoptionscentrumsarbete. Igår var jag på årsmöte och blev ordförande och det var bra att få chans att göra en del förberedelser inför det arbetet. Utöver det har det blivit filmer, fika, vattenfärger och bland annat detta UNDERBARA på Barnkanalen.

Hotell Gyllene Knorren.
Jag älskade den julkalendern! Föräldrarna Rantanen är ljuvliga. Och den där kommentaren i början av det här klippet på Hotell Grossman, när mannen pratar om ”datan” (jag förundras över att folk inte har slutat säga det 2012) och fisförnäma frun rättar framför gästerna. Drygt två minuter in i programmet kommer det som gav mig största skrattet på hela den här julkalendern. Sen kommer de två gästerna, skådespelarna som är hämtade ur genialiska Klungan. Jag kände inte till dem när den här julkalendern gick, men min make gjorde det och bjöd mig på deras otroliga föreställning i höstas. Genialiskt och komitragiskt.

4 reaktioner på ”Gyllene måndagsknorr”

  1. Hihihi – min pappa (69 år) säger datan. Jämt! Nu har han fått för sig att han ska lära sig läsa tidningen på den – nu är han ju pensionär och har tid, som han själv säger. Så nu kommer snart pappa in på ”datan” också 🙂

  2. Skönt att kunna njuta och göra ngt av då det inte blir som man tänkt sig. Apropå ”Klungan” och barn-TV….har du hunnit se ”Pappas pengar”? Riktigt roligt det också! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *