Hårfin hjälp

20130619-101953.jpg

Det är underbart att duscha, men en nackdel att det inte går att smita från alla momenten före och efter. Många gånger det här året har jag känt mig som när jag var höggravid. Förvisso är jag nästan lika tjock som då, men det jag tänker på är tröttheten. När jag promenerar mina korta sträckor känner jag mig ibland just som en höggravid som går och flåsandas när det blir för motigt, och när jag duschar tänker jag exakt som jag gjorde för 14,5 år sen: ”Tänk om jag bara kunde trolla mig från duschen till torr, påklädd och klar”. När krafterna är mer begränsade än vanligt är nåt så enkelt som en dusch något som får vägas på nödvändighetsskalan. Idag låter jag bli att duscha eftersom jag vill orka skjutsa barnen till golfskolan. Men det skulle verkligen behövas.

20130619-102610.jpg

Ni ser ju. Så här blir mitt hår snabbt efter ett par dagar, och det är svårt att vänja det vid något annat. Saltvatten kan möjligen bidra till att hårtvättsbehovet minskar, men att åka till ett salt hav verkar faktiskt jobbigare än att duscha. 😉
Men nu hittade min tös nåt fantastiskt i mataffärens hårvårdshylla. Torrschampo! Efter sprayning, en kvarts väntan och borstning såg håret ut så här istället. Inte ett dugg tvättat, men det känns betydligt bättre.

20130619-103401.jpg

2 reaktioner på ”Hårfin hjälp”

 1. Åh om det gick att ge dig den orken du behöver! En trollstav som fungerade. Så mycket man skulle vilja ändra på då..
  Nu har jag ingen aning om vad för sjukdom som du har men kan inte låta bli att tipsa dig om Kyäni. Jag har ätit det kosttillskottet i snart 4 år och jag hade förlänge sedan gått in i väggen, fått ngn annan stressrellatetad sjukdom om det inte vore för detta. Helt övertygad! Den innehåller så mkt antioxidanter och stärker vårt imunförsvar.Det består av kallpressade bär och frukter så man tar en liten shot varje dag.
  Jag vet så många som äter detta och fått ökad ork och energi efter ett tag och trassliga sjukdomssymptom har gett vika helt eller delvis.
  Jag har en flik inne på min blogg om kyäni utifall du vill läsa mer. Att jag pratar så gott om det beror på viljan att vilja hjälpa andra! Tänk om, tänk om det kunde lindra det du har så att du mäktar med både dusch och barnens sport på en och samma dag.

  Kram

  1. Tack kära du för omtanken! Jag är glad att du hittat verktyg att hålla dig över ytan. Jag ska kika – fastän min sjuka är av en art som behöver medicinsk behandling. Dock en ovanlig art som svarar alltför långsamt på läkemedlen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *