Hemma

Vi är hemma i Sverige igen!
Ja, vi har varit på resa. Med väskan full av mediciner, Försäkringskassans godkännande, en stor portion beslutsamhet och sistaminutenköpta (vilket inte alltid betyder billiga…) flygbiljetter kunde vi genomföra en del av den hejdundrande semester vi hade planerat. Så fort jag började känna mig bättre bokade vi.

20120718-205712.jpg

Tillfrisknandet går inte precis i den racertakt som jag hoppats, så resan dit och oändliga flygplatspromenader slet rätt hårt på mig. Liksom värmen. Fastän jag höll mig inne i lånelägenheten nästan hela tiden. Men mot slutet av de här veckorna började tillfrisknandet märkas igen och jag har kunnat ta några dopp tidiga morgnar och sena kvällar. Solen är inte snäll med feberhuvudet, så den har jag hållit mig undan, vilket har varit allra lättast inomhus.

20120718-210736.jpg

Nu andas vi svensk, ljuvligt frisk, luft och jag påminns om hemkomsten i juli för tre år sedan. Efter åtta månaders sommar i Kenya kom vi hem till svensk sommar. Som komplett familj. Eufori.

Och nu har vi lyckats genomföra den familjeresa vi önskat oss. Också det ger lyckokänslor. Och tacksamhet att jag känner mig lite piggare nu än när vi reste iväg.

20120718-211426.jpg
Juli 2009

12 reaktioner på ”Hemma”

 1. Wow! Och allt detta i hemlighet! Det verkar som att ni haft det underbart, feber till trots! Så jädrans gutt! Många kramar från regndeppiga skåne (hade nog behövt lite utlandssemester ändå…)

  1. Alla försäkringssnubbar gör vågen. Inte berätta på offentligt forum när man är på resa. Men efteråt har ju inga tjyvar nytta av att veta att vi varit borta 🙂
   Skickar några solstänk åt ditt håll!

 2. SÅ glad jag blir över att du/ ni lyckats genomföra resan. Glad att du kunnat göra ltegrand och ffallt för att du fick miljombyte. Miljöombyte är så oändligt mkt värt i en situation när man inte orkar ssk mkt och då kan det ge en en massa endorfiner i all fall- Jag ber att din resa ska ha varit en milstolpe på tillfrisknandets väg Oxå glad att du fick göra det med familjen,även om man ej orkar hänga med på allt det dom kan göra så är man där sen när de ger ögonblicksberättelserna och det betyder så mkt mer än få veta långt senare för då har ”glöden” i upplevelsen slocknat. Vila nu och var rädd om dig .Glad att försäkringskassan var med på att du fick fara. kram

  1. Tack Kristina! Ja, oj så värdefullt att se nåt annat än hemmets väggar! Nya väggar piggar upp 🙂

 3. Härligt att ni kom iväg! Hoppas nu och håller tummarna att du ska känna dig piggare för varje dag som går!
  Kramar från oss!

  1. Tack igen! Tänkte en hel del på er på resan, även om jag inte kom på vinkavstånd till ER kyrka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *