20141006-160143.jpg

Utsikten från köksfönstret är så fin att jag dagligen funderar på att lägga mig på köksbordet för att få bästa vyn. Eller ännu bättre vore det med en balkong utanför köket. Helst med soffhiss upp på taket så jag kunde se hela havsviken. Jag längtar ut till guldet, men har för tredje året en höstkropp som inte stämmer med själens längtan ut.

20141006-153835.jpg

Men jag bad kära mannen ställa ut solstolen så jag åtminstone kunde ligga under det närmsta gyllenträdet och andas höst.

20141006-153941.jpg

Jag andades kanske lite för länge, för idag känns höstkroppen förkyld ovanpå den vanliga sjukdomen. Då är soppa extra gott. Höstgul och snabblagad: resterna av en kycklinggryta, en halv morot och hönsbuljong. Och så rätt smak med hjälp av spiskummin, vitlök och balsamvinäger.

20141006-154100.jpg

Related Posts

8 thoughts on “Höstkropp och höstkopp

    1. Om argumentet är att jag behöver få tillgång till duschen som finns på övervåningen så kanske det funkar. 😉 Men då behöver nån slå hål i väggen så jag kommer in till duschen.

  1. Du är fantastisk med att finna livsglädje och glädjeämnen. Dessutom livskraft att bjuda oss på din fenomenala formulering gång på gång. Älskar Dig och ber…
    Kram vännen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *