Höstluft

De senaste dagarna har hösten varit alldeles för varm för mig, men idag när jag hämtade tidningen var den friska, höga höstluften tillbaka. Himlen blå över gyllene löv och mogna äpplen.

Den här årstiden är min. Höstluften är lätt att andas till skillnad från vårens kravfyllda och sommarens ibland kvalmiga värme. Det är som Carola sjunger i När löven faller att ljuset ifrån skymning gör mig väl och jag får styrka i det svaga i min själ.

Vi har helgbesök av en gammal god vän som fick en födelsedagsbricka imorse och som snart ska få lära känna vår skog. Vår höstskog.

Det är härligt att ni har hittat hit och jag är så glad över alla kommentarer. Det är tydligt att det är lättare att kommentera på en ”riktig” blogg. Nu ska jag bara lära mig alla trixen. Till exempel att bädda in filmklipp. Tur det finns mycket wordpresskunskap att googla sig fram till. En annan gång. Nu på med skogskläderna.

 

2 reaktioner på ”Höstluft”

  1. Å så härlig äppelbild. Påminner om mina äpplen som jag inte vet namnet på.
    Vi har en fin varm höstdag. Jag är ju till skillnad från dig en stor vår och sommarälskare som älskar värme för jag mår så kt bättre då både til kropp och själ. Men fina höstdagar är inte så dumt heller men så snart det blir blåsigt är jag låst inne för at t inte tala om vintern. Men nu hoppas jag på varma höstdagar o att snön dröjer länge. Har trots min feber varit ute en stund i friska luften o gått med tomma krukor till friggeboden. Hoppas ni oer gäst får en fin helg . Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *