Hundragubbesjubileum

Utlovad gåva

Idag kan jag fira att författarsidan på Facebook har fått sin hundrade gillare. Hundragubbesjubileum. Och den hundrade gubben var en varm gumma och inte en trägubbe som i Katthult. Jag lovade redan i slutet av februari att den hundrade gubben skulle få en liten present. Nu har jag gjort i ordning den, och tycker att det passar utmärkt att skicka den just dit den ska.Nu är det väl bara att sikta på 200-gubbesjubileum, eller hur? Jag minns inte att Emil hade nåt sånt.

 

Vårt Katthult. Uppifrån vårt berg ser det PRECIS lika ut 😉

Sen så kan jag fira att citat ur mina gamla dikter har fått nytt liv på andra sidan norska gränsen. Fantastiskt. Den som är nyfiken på det kan gå in på Ekhemmanet leta sig fram via länken till Siterte Sitater.

Och så får jag alldeles snart fira att min familj kommer hem. Jag är inte piggare än när de åkte, men betydligt gladare. Jag firar med att SMS:a en peng till Unicef (se till höger på bloggen) och le och beröras framför Humorgalan.

3 reaktioner på ”Hundragubbesjubileum”

  1. Det som är så bra med dig Cecilia är att du i allt du berör skriver in länkar så man kan gå dit själv. Roligt att du får fira jubileum och roligt att du får hem familjen. Nu väntar jag bara på att vi ska få fira att du blir frisk. Kramar

  2. Vilken vacker bild på ert ”katthult” .
    Nu önskar jag verkligen att din feber ska släppa.
    Roligt att du får hem familjen igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *