Hurra för nya bokägare!

Tjohoooo! Två av alla Ekhemmanetföljarna får snart en Väntrum i sin ägo. T och L blev vinnarna när mina barn drog varsin lott ur krukan imorse. Stort GRATTIS till er!

20130212-114615.jpg

Tusen tack till alla er som deltog och alla ni som följer mitt författande via dikterna på Facebook. Det betyder mycket nu när jag inte är frisk nog att ägna mig åt mitt vanliga författande, romanskrivandet. Men den roman som finns utgiven hittar nya läsare, det är jag SÅ glad för. Jag har de senaste dagarna smugit runt på okända bloggar och glatts åt att boken landar hos allt fler och verkar göra gott dit den kommer.

20130212-114931.jpg

Du som inte vann men vill läsa Väntrum kan hitta den via webbshopen här på sidan (klicka på BOK, KÖP och sen på varukorgen) eller hos Bokextra, Bokus eller Adlibris. De två första alternativen kostar minst. Det går också att beställa Väntrum via din egen bokhandel därhemma.

Tack igen till alla som deltog och spred ordet om utlottningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *