I behov av service

Äntligen kunde jag gympa igen i fredags efter en dryg månad av förkylning. Så igår kom det tillbaka med feber light (vilket känns som 40-50 grader för mig – okvinnlig som jag är) och sprängande värk i huvud och nacke. Suck. Det är lätt att bli hypokondrisk när åkommor man inte är van dyker upp. Kan man lämna in sig själv på service?

www.zazzle.se

Fantastin verkar också ha sjuknat till, så det blev inte nåt roligare blogginlägg än så här.
Jag har en idé om att en blogg bör uppdateras minst en gång om dagen för att vara tillräckligt intressant att följa. Men då ska man kanske ha nåt intressant att skriva också. Det brukar jag tro mig ha, men inte nu. Frågan är om jag har blivit sjuk eller realist?

6 reaktioner på ”I behov av service”

  1. Usch, inget vidare att bli sjuk igen. Då kan man ju tappa lusten för det mesta. Jag litar på att du kommer igen och blir frisk och då kanske orkar blogga lite mer, om du vill. 🙂

  2. Det är väl bra om man kan skriva även om man inte är på toppen.Då tror jag fler får inspiration att våga blogga. Jag hade länge den tanken att man skulle var så spirituell när man bloggade så jag vågade inte blogg. men som i livet i övrigt så är det riktig vardag oxå i skrivandet. Jag läser gärna även dina mindre inspirerade tankar Hoppas du kryar på dig kram

  3. Tack oxå Kix till och Kristina! Kanske det är lösningen när man vill skriva många blogginlägg: försöka tagga ner på ambitionen. Inte lätt för en ”duktig flicka” som en gång fick frågan om att bli proffsbloggare och då hittade att en ”proffsblogg” bör uppdateras minst 3 ggr om dagen… men jag får öva på att det är OK att både vara oproffs och oambitiös! Friskare nu iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *