Googling och sl:app:ande

Förkylningen lättade, och jag kanske kan sluta googla på läskigheter som värk i nacke + feber. En del som googlar på ”Barn till varje pris?” hittar till den här bloggen har jag sett i statistiken. Det programmet ska första längtansbarnet och jag sjunka ner i soffan framför ikväll när andra längtansbarnet har somnat. Han gäspar redan efter en morgon som han inledde onödigt tidigt (och bjöd på sång- och dans i köket klockan 06:30), en dag på förskolan och lek i löven på vägen hem. Ljuvliga höst – nu äntligen lite svalare.

Just nu sitter lövdansaren och mumsar i sig en bit brownie som hans syster bakade igår. Det finns risk för att jag smakar en senare. Men undrar om jag skriver in den i den där läskiga app:en Shape Up som obarmhärtigt visar svart på vitt hur saker och ting hänger ihop när det gäller intag och kroppsformat. Jätteroligt diagram såna där dagar när man tränar och äter bra, och jättetrist de dagar man tröstäter för att man är för hängig för att träna. Förresten har jag universitetspoäng i näringslära motsvarande en sån där app, men teori och praktik är tyvärr inte alltid bästisar.

2 reaktioner på ”Googling och sl:app:ande”

  1. Vilken härlig bild! Man ser verkligen farten. 🙂

    Min höst blev inte heller som jag tänkt mig i träningshänseende. Jag började duktigt i augusti med löpning två gånger i veckan. I september åkte jag på en förkylning och hostar fortfarande. Så det blev inget med löpningen.

    Man får förlåta sig själv, helt enkelt, ibland blir det inte som man ville. Krya!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *