Jag har röstat!

20140520-150204-54124959.jpg

Rösta du med! På söndag eller i förhand.
Valet är ditt! Låt Europa vara vårt!

Låna gärna Ekhemmanets bild om du vill peppa andra att rösta. Och vill du förbereda ditt val på ett underhållande sätt rekommenderar jag Kodjos kval i SVT. bra! Och så tydligt vilket parti som inte borde få en enda röst. Pinsamt SD. Pinsamt Sverige hur många som stöder ett parti med så löst, människofientligt och oprofessionellt fundament.

3 reaktioner på ”Jag har röstat!”

  1. Jag blir så arg när jag hör folk säga att de inte ids gå o rösta eller inte vill för alla val är lika dåliga. Ja men gå o rösta blankt då. Vi har en sån unik möjlighet i vårt land som så många andra saknar så rösta kan vi inte låta bli.

    Skönt att du kunnat göra det i förväg.

    Hoppas på en god natt för dig kramar

  2. Jag röstade igår och denna gången kände jag mig (lite) mer påläst än vid tidigare val. Jag tycker politik är svårt men jag vet i alla fall vilket parti jag inte alls håller med…

  3. Ska rösta på söndag och vara pedagogisk och ta barnen med tänkte jag. När jag nu ändå glömde ta med röstkortet till jobbet där jag kunde ha förtidsröstat. Vet inte riktigt vad jag ska rösta på. Känner att blir kanske något annat än det som brukar få min röst i riksdagsvalet. Givet är i alla fall vad det INTE blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *